BEISSBARTH VAG 1813A aparat za podešavanje geometrije

Standard u VAG servisu

Sve informacije na ovoj stranici podložne su promenama bez najave. Pošaljite nam upit ili zatražite zvaničnu ponudu:

Prateća oprema

Multi-quick hvatač
(4 kom)

Precision obrtne ploče
(2 kom)

Gumena zaštita za ploče
(2 kom)

Blokada kočnice

Blokada volana

Set kablova

Ram za kalibraciju senzora

Opciona oprema

Zadnje ploče duge
(2 kom)

 • Ugao zaokretanja ±2,5°
 • Dimenzije 1050x460x50mm
 • Dužina kliznog dela 1000mm
 • Nosivost 1000 kg/kom

Zadnje ploče kratke
(2 kom)

 • Ugao zaokretanja ±10°
 • Dimenzije 450x450x50mm
 • Dužina kliznog dela 300mm
 • Nosivost 1000 kg/kom

Spoiler adapteri
(2 kom)

 • Za vozila sa spojlerima
 • Dužina 50mm
 • Bez dodatne libele

Na dizalici ili kanalu. Svejedno.

U smislu funkcionalnosti uredjaja potpuno je svejedno da li radite na kanalu, 4-stubnoj ili makazastoj dizalici. Bežična veza od 433 Mhz izmedju glavne stanice i senzorskih glava odvija se bez ikakvih smetnji i problema. To Vam omogućava nesmetano podešavanje i uživo praćenje izmerenih vrednosti na ekranu uredjaja.


VAG 1813 i VAS 6430 u Auto centru CUNE u Zrenjaninu

Napajanje senzorskih glava vrši se pomoću Ni-Cd baterija čije je jedno punjenje dovoljno za celodnevni rad pa čak i duže. U slučaju da su baterije prazne uvek postoji mogućnost priključenja pomoćnih kablova kojima se odvija prenos podataka tako da ni u jednom trenutku ne dodje do prekida rada.

Softver za VAS vozila

Sofisticiran softver za vozila VAS grupe obezbeđuje Vam najveći nivo podrške prilikom podešavanja geometrije. Sve vrednosti izmerenih uglova uživo pratite na ekranu prilikom podešavanja pri čemu imate mogućnost pregleda pomoćnih slika koje Vam jasno ukazuju na mesto i način podešavanja. Slično kao i uredjaj za reglazu trapa Easy CCD slike sadrže i tekstualna uputstva. Sve to samo jednim klikom miša ili pritiskom na taster.


Primer: pomoćna slika za podešavanje nagiba

Svaka izmerena vrednost je jasno naznačena ne samo velikim brojčanim ciframa već i različitim bojama kojima se naznačava ispravna ili neispravna vrednost ugla. Tu su takođe i pomoćne strelice koje Vam naznačavaju u kom smeru treba da pomerate uglove trapa da biste postigli ciljnu vrednost.

ACC, Lane Assistant. Ne treba ništa da dokupljujete.

Uredjaj VAG 1813 je u potpunosti kompatibilan sa kalibratorom Beissbarth VAS 6430 pomoću kojeg podešavate Adaptive Cruise Control i Lane Assistant sisteme i NE ZAHTEVA NIKAKVU DODATNU OPREMU čime ostvarujete znatnu uštedu. Podešavanje svih ACC sistema vrši se u odnosu na trenutnu osu potiska vozila.


VAS 6430 u kombinaciji sa VAG 1813A

Softver za podešavanje kalibratora je integrisan u samom softveru za reglažu trapa. Nakon završenog podešavanja i centriranja trapa program Vas automatski vodi u podešavanje za ACC što je inače obavezno prema VAG protokolu. Uredjaj VAS 6430 nabavljate direktno od Volkswagen AG.

CCD senzori. Preciznost iznad svega.

Suštinu Beissbarth-ove tehnologije u izradi reglaze trapa predstavljaju originalni merni CCD senzori sa integrisanim merenjem raspona i nagiba. Svaka merna glava opremljena je sa dve patentirane CCD kamere visoke rezolucije koje pružaju preciznost bez premca. Upravo iz tog razloga Volkswagen pruža poverenje Beissbarth uredjajima za centriranje trapa već decenijama.


Multi-hvatači do 24" za maksimalnu preciznost merenja

Neizostavan deo Beissbarth merne tehnologije su multi-quick hvatači za sve točkove prečnika do 24". Hvatači zahvataju gumu a na felnu se naslanjaju u tri tačke čime pružaju najpreciznije moguće očitavanje bočne površine felne. Zajedno sa CCD senzorima dobijate dobitnu kombinaciju preciznosti koja nema konkurenciju na tržištu.