BEISSBARTH VAG 1813 aparat za podešavanje geometrije

Standard u VAG servisu

Već decenijama saradnja Volkswagen AG-a i najpoznatijeg nemačkog proizvodjača opreme za centriranje trapa Beissbarth predstavlja čvrstu osnovu za unapređenje kvaliteta proizvoda. Sve ideje su implementirane sa jednim ciljem: povećanje profitabilnosti svakog VW partnera u servisnoj industriji. Ovo je kvalitet kakav očekujete. Preporučeno od Volkswagen AG Nemačka.

Sve dodatne informacije na telefon 011-2525-111 ili ovde pošaljite upit e-mailom:


Softver za VAS vozila

Sofisticiran softver za vozila VAS grupe obezbeđuje Vam najveći nivo podrške prilikom podešavanja geometrije. Sve vrednosti izmerenih uglova uživo pratite na ekranu prilikom podešavanja pri čemu imate mogućnost pregleda pomoćnih slika koje Vam jasno ukazuju na mesto i način podešavanja. Slično kao i uredjaj za reglazu trapa Easy CCD slike sadrže i tekstualna uputstva. Sve to samo jednim klikom miša ili pritiskom na taster.


Primer: pomoćna slika za podešavanje nagiba

Svaka izmerena vrednost je jasno naznačena ne samo velikim brojčanim ciframa već i različitim bojama kojima se naznačava ispravna ili neispravna vrednost ugla. Tu su takođe i pomoćne strelice koje Vam naznačavaju u kom smeru treba da pomerate uglove trapa da biste postigli ciljnu vrednost.

CCD senzori. Preciznost iznad svega.

Suštinu Beissbarth-ove tehnologije u izradi reglaze trapa predstavljaju originalni merni CCD senzori sa integrisanim merenjem raspona i nagiba. Svaka merna glava opremljena je sa dve patentirane CCD kamere visoke rezolucije koje pružaju preciznost bez premca. Upravo iz tog razloga Volkswagen pruža poverenje Beissbarth uredjajima za centriranje trapa već decenijama.


Multi-hvatači do 23" za maksimalnu preciznost merenja

Neizostavan deo Beissbarth merne tehnologije su multi-quick hvatači za sve točkove prečnika do 23". Hvatači zahvataju gumu a na felnu se naslanjaju u tri tačke čime pružaju najpreciznije moguće očitavanje bočne površine felne. Zajedno sa CCD senzorima dobijate dobitnu kombinaciju preciznosti koja nema konkurenciju na tržištu.