VAS 6595 uredjaj za centriranje trapa

Višenamenska radna stanica

Novi višenamenski kabinet Vam pruža mogućnost da obavljate više servisnih intervencija na jednom mestu. Na primer, postojeći dijagnostički PC ili laptop može se upotrebiti kao nova kontrolna jedinica za merenje geometrije točkova. Ekonomično i profitabilno.

Preporučeno od Volkswagen AG Nemačka.

Zatražite zvaničnu ponudu na tel. 066-5015-915 ili nam pošaljite upit e-mailom:


Iskoristite Vaš računar

Ne morate kupovati poseban računar za ovaj uredjaj za reglazu trapa već iskoristite npr. Vaš dijagnostički laptop na koji ćemo Vam instalirati sav neophodan softver. Centralni kabinet Vam pruža prostor za laptop, radne papire i izveštaje kao i konekciju dodatnih dijagnostičkih uredjaja. Samo priključite Vaš računar i spremni ste za rad !


Podesite ADR-ACC sistem

Softver na uredjaju VAS 6595 Vam omogućava da precizno podesite napredne pomoćne sisteme za vožnju ADR-ACC u kombinaciji sa opcionim uredjajem Beissbarth VAS 6430. U svemu ostalom ovaj uredjaj je identičan kao masina za reglazu trapa Easy CCD.


Slike za podešavanje

Pregledne slike za podešavanje Vam jasno ukazuju na mesto i način podešavanja. Slike sadrže i tekstualna uputstva. Sve to samo jednim klikom miša ili pritiskom na taster.


Originalni merni CCD senzori

Infracrveni merni CCD senzori visoke rezolucije obavljaju integrisano merenje raspona i nagiba. Senzorske glave sa sistemom od 8 CCD senzora čini merno polje od 360° oko vozila čime je obezbeđena neprekidna kontrola preciznosti merenja. Multi-quick hvatači za sve čelične i aluminijumske točkove prečnika do 23" i par velikih aluminijumskih obrtnih ploča čine standardni deo paketa opreme.