BEISSBARTH ML TECH AWB aparat za reglažu trapa

 

Centrirajte Smart i Actros istim uređajem.

Ako Vam treba jedan uređaj za reglažu trapa svih putničkih i teretnih vozila onda je novi ML TECH AWB pravi izbor za Vas. Brz i precizan sistem sa 8 CCD senzora daće Vam sve informacije o geometriji bilo kog malog ili velikog vozila - od Smarta do Actrosa.

Ml Tech AWB

CCD merni sistem

Svaka senzorska glava opremljena je sa dve CCD kamere i mernim procesorom. Sistem sa 8 CCD kamera mernog opsega ± 20° kreira merno polje od 360 stepeni oko vozila čime uredjaj stalno kontroliše sopstvenu preciznost merenja. Vreme montiranja opreme na vozilu je značajno skraćeno, posebno kod teretnih vozila.


Izmerite svako vozilo do 5 osovina

Kada centrirate kamione i autobuse samo je potrebno da izaberete broj osovina i softver Vas automatski vodi kroz ceo postupak merenja i podešavanja od početka do kraja. Možete izabrati sve varijante šasija do najsloženije kombinacije sa dve prednje i 3 zadnje osovine, kao i program za podešavanje prikolica.

Softver za teretna i putnička vozila

Na raspolaganju Vam je preko 300 kompleta podataka za teretna i komercijalna vozila zajedno sa uputstvima i slikama za podešavanje. Dodatno imate i podatke za preko 20.000 putničkih vozila od preko 65 proizvođača. Baze podataka se mogu naknadno ažurirati dva puta godišnje. Svi podaci potiču direktno od proizvođača vozila.


Prateća oprema

Prednje obrtne teretne ploče sa skalom (2 kom)

Nosivosti 3500 kg/kom, dimenzije (DxŠxV) 370x350x50mm. Skala sa podeocima određuje otklon točka prilikom maksimalnog zaokreta volana. Obrtne ploče su potpuno mehaničke, bez elektronskih delova, stoga nisu osetljive na vlagu i izuzetno su jednostavne za održavanje.

Univerzalni hvatači (4 kom)

za sve čelične i aluminijumske točkove prečnika felne 13" - 22" sa samocentriranjem. Hvatači se veoma jednostavno montiraju na točak postavljanjem na ivicu felne ili ispod ruba felne, a kod vozila sa spojlerima centralni deo hvatača se pomoću zavrtnja jednostavno spušta na željenu visinu. Sa adapterima i dodacima za kamione.

Blokade kočnice i volana

Dodatna oprema

Zadnje obrtne ploče za putnička vozila (2 kom)

Par ploča sa skalom ± 40º, nosivosti 900 kg/kom. Dimenzije (DxŠxV) 370x350x50mm. Mehaničke, bez elektronskih delova i jednostavne za održavanje.

Zadnji teretni podmetači (2 kom)

Nosivost 3500 kg/kom. Preporučuju se za podešavanje zadnjeg trapa i održavanje istog nivoa sa prednjom osovinom.

Teretni hvatači za kamione i autobuse (4 kom)

Za sve teretne čelične i aluminijumske točkove prečnika do 48" sa samocentriranjem. Hvatači se naslanjaju na felnu pri čemu se kandže postavljaju na šaru pneumatika.