Mašine za centriranje trapa za putnička i kombi vozila


Bezkontaktna reglaza trapa CEMB ARGOS

Reglaza trapa bez ikakvog kontakta sa točkovima, bez skidanja ratkapni itd. Merne vrednosti za samo 5 sekundi od navoženja vozila !


3D masina za reglazu trapa CEMB DWA 3400 HD

Aparat za 3D centriranje trapa po pristupačnoj ceni. Za podešavanje geometrije svih putničkih, kombi i džip vozila.


Masina za reglazu trapa
CEMB DWA 1000

Profesionalna masina za reglazu trapa po pristupačnoj ceni. 8 IC senzora za merenje geometrije svih putničkih, kombi i džip vozila.


BEISSBARTH EASY CCD aparat za centriranje trapa

Izaberite nemački kvalitet i tradiciju dugu 117 godina. Centrirajte trap pomoću CCD senzora najnovije generacije i dve godine garancije.


Specijalna ponuda - reglaza trapa Beissbarth ML1800-6C

Kablovski uredjaj za reglazu trapa sa 6 CCD senzora. Garancija 2 godine, akcija traje do isteka zaliha.

Aparati za teretna vozila


Reglaza trapa za kamione i autobuse CEMB DWA 1000 TRUCK

Aparat za centriranje svih teretnih vozila, opciono i za poluprikolice. Nov dizajn senzora omogućava merenje bez upotrebe bilo kakvih adaptera. Softver podržava merenje svih karoserija do 2 prednje/5 zadnjih osovina.


Optika trapa za putnicka i teretna vozila CEMB DWA 1500

Jedan uredjaj za sva vozila - masina za centriranje trapa svih putničkih i teretnih vozila Vam štedi vreme i novac i maksimalno ubrzava Vaš rad. Najnovija merna tehnologija sa 8 CCD senzora meri kompletnu geometriju svih kamiona i automobila.


Beissbarth ML Tech 8R AWB aparat za reglazu trapa svih vozila

Uredjaj za centriranje trapa za sva putnička, lakoteretna i teretna vozila sa 8 CCD mernih senzora. Najnovija baza putničkih vozila, baza teretnih vozila do 2000. godine.

Aparati za ovlašćene auto servise i dilere


OEM uredjaji za podesavanje geometrije Beissbarth

Pogledajte sve uredjaje koji imaju sertifikate za upotrebu u ovlašćenim servisima kao što su BMW, Mercedes, VAG, Toyota, itd.

Tehničke informacije

Geometrija trapa - opšti teorijski pojmovi

Pogledajte najvažnije parametre trapa koji utiču na ponašanje vozila na putu i trošenje guma. Dobro poznavanje ovih parametara je neophodan uslov za svakog profesionalnog majstora koji se bavi podešavanjem geometrije vozila.

Kanal za centriranje trapa

Skica za izradu mernog mesta sa orijentacionim dimenzijama. Skica je informativnog karaktera i uglavnom zavisi od konkretnih uslova na samom mernom mestu. Preporučujemo da nas kontaktirate pre eventualne izrade kanala.