Mašine za centriranje trapa za putnička i kombi vozila

Specijalna ponuda

Beissbarth ML1800-6C za 5000 € sa pdv-om

Garancija 2 godine - Akcija traje do isteka zaliha

Saznajte sve o ovoj ponudi »

3D masina za centriranje trapa

3D masina za centriranje trapa CEMB DWA 3400

3D tehnologija u Vašem servisu za merenje geometrije svih putničkih, lakoteretnih i džip vozila. Sistem merenja sa pasivnim metama na točkovima bez ikakve elektronike. Softver omogućava prikaz dodatnih parametara karoserije.

Cena od 8800 € + pdvMasina za reglazu trapa CEMB DWA 1000

Profesionalna masina za reglazu trapa po pristupačnoj ceni. 8 IC senzora za merenje geometrije svih putničkih, kombi i džip vozila. Softver na srpskom jeziku.

Cena od 5500 € + pdvBEISSBARTH EASY CCD aparat za centriranje trapa

Izaberite nemački kvalitet i tradiciju pouzdanosti koja traje već 117 godina. Centrirajte trap sa 8 CCD senzora najnovije generacije i 2 godine garancije.

Cena od 5990 € + pdv


Aparati za teretna vozila

Reglaza trapa za kamione i autobuse CEMB DWA 1000 TRUCK

Aparat za centriranje svih teretnih vozila, opciono i za poluprikolice. Nov dizajn senzora omogućava merenje bez upotrebe bilo kakvih adaptera. Softver podržava merenje svih karoserija do 2 prednje/5 zadnjih osovina.

Cena od 7250 € + pdvOptika trapa za putnicka i teretna vozila CEMB DWA 1500

Jedan uredjaj za sva vozila - masina za centriranje trapa svih putničkih i teretnih vozila Vam štedi vreme i novac i maksimalno ubrzava Vaš rad. Najnovija merna tehnologija sa 8 CCD senzora meri kompletnu geometriju svih kamiona i automobila.

Cena od 8750 € + pdvBeissbarth ML Tech 8R AWB aparat za reglazu trapa svih vozila

Uredjaj za centriranje trapa za sva putnička, lakoteretna i teretna vozila sa 8 CCD mernih senzora. Najnovija baza putničkih vozila, baza teretnih vozila do 2000. godine.

Cena od 9500 € + pdvAparati za ovlašćene auto servise i dilere

OEM uredjaji za podesavanje geometrije Beissbarth

Pogledajte sve uredjaje koji imaju sertifikate za upotrebu u ovlašćenim servisima kao što su BMW, Mercedes, VAG, Toyota, itd.