Beissbarth KDS 3D aparat za centriranje trapa

Optimizovana 3D tehnologija u Vašem BMW servisu

KDS 3D postavlja nove standarde u profesionalnom centriranju trapa prema specifikacijama BMW grupe. Fino podešena 3D tehnologija sa triangulacijom za svaki točak i upotrebom markera za merenje visine karoserije je ključ za preciznost i ponovljivost rezultata.

Navedene cene su informativne. Zatražite zvaničnu ponudu na tel. 066-5015-915 ili nam pošaljite upit e-mailom:

Opšte karakteristike

Beissbarth KDS 3D je razvijen kao veoma sofisticiran uredjaj za reglazu trapa da bi odgovorio zahtevima i specifikacijama BMW-a. Osim softvera koji je posebno dizajniran za vozila BMW grupe, u sastavu opreme se nalaze i posebni markeri za merenje vozne visine od čega zavise parametri geometrije vozila. Opšte tehničke karakteristike ovog uredjaja pogledajte na stranici za 3D uredjaj za centriranje trapa Easy 3D+ tako da one ovde nisu navedene.


Markeri za merenje vozne visine u osnovnoj opremi

Active cruise control

Podešavanje senzora za ACC (active cruise control) se sprovodi preciznom laserskom tehnologijom. To uključuje regulator merenja tačne pozicije senzora u odnosu na voznu osu vozila. Na bočnoj strani vozila, laser na točku i ogledalo su precizno podešeni sa voznom osom pomoću posebne dijafragme. Ogledalo za kalibraciju se zatim idealno centrira sa potisnom linijom vozila izmerenom na bazi uglova.


ACC 100 za podešavanje senzora

Obim isporuke za ACC 100:

  • Ogledalo, komplet
  • Laser sa baterijama
  • Dijafragma
  • Nosač za podešavanje šine

Brošura PDF

Beissbarth KDS 3D