CEMB ARGOS bezkontaktno centriranje trapa

Reglaža trapa bez kontakta. Budućnost je stigla.

• Bez ikakvih hvatača na točku
• Bez ikakvih senzora na točku
• Bez skidanja radkapni
• Automatsko merenje bez izlaska iz vozila
• Vrednosti traga i nagiba za 5 sekundi
Pogledajte video

Cena od 39000 € + pdv
(zavisno od verzije)

Cene su FCO magacin prodavca. Servis i originalni rezervni delovi obezbeđeni. Dodatne informacije na tel. 011-2525-111 ili ovde pošaljite upit e-mailom:

Izaberite Vaš Argos !

Sve tri verzije sadrže: 4 stuba sa međusobnim konekcijama i konekcijom sa monitorom, kanalicama za kablove, setom za podnu instalaciju, parom premium obrtnih ploča, blokadama kočnice i volana. Bez monitora i štampača. Molimo pogledajte dodatnu opremu i kontaktirajte nas za detalje !


ARGOS Pit

Merenje i podešavanje trapa se vrši na podu, idealno za prijem vozila ili reglazu trapa na kanalu.

Cena bez pdv: 39000 €
(46800 € sa pdv-om)


ARGOS High

Merenje i podešavanje trapa vrši se na fiksnoj visini, omogućeno za centriranje trapa na dizalici.

Cena bez pdv: 39000 €
(46800 € sa pdv-om)


ARGOS Full

Centriranje i merenje trapa obavlja se na podu i na fiksnoj visini što je idealno za optiku trapa na dizalici.

Cena bez pdv: 55000 €
(66000 € sa pdv-om)

Prateća oprema

(Uračunato u cenu)


ARGOS Android aplikacija za tablet / smartphone


ARGOS Premium obrtne ploče (2 kom)


Wireless tastatura za daljinsko upravljanje


Blokade kočnice i volana

Dodatna oprema

(Cene važe samo u paketu sa uređajem)


Monitor 50"

Cena bez pdv: 1627 €
(1952 € sa pdv-om)


Stalak za monitor

Cena bez pdv: 1546 €
(1855 € sa pdv-om)


Wireless inkjet štampač

Cena bez pdv: 218 €
(262 € sa pdv-om)


Na točku više nema ničega !

Više nećete morati da razmišljate da li ste na točku pravilno i bezbedno postavili hvatač i senzorsku glavu pošto Argosu ništa od toga ne treba ! Naime, za razliku od ostalih uredjaja za reglazu trapa Argos raspolaže mernom tehnologijom koja skenira kompletan točak i prikazuje izmerene vrednosti bez ikakvog dodira sa felnom, gumom ili bilo kojim delom vozila.


ARGOS u ovlašćenom servisu Porsche Padova u ItalijiARGOS u ovlašćenom servisu Mercedesa u Madridu, Španija

Osim toga, ne morate više ni da gurate vozilo napred-nazad radi merenja kompenzacije kao što je to zahtevala svaka 3D masina za reglazu trapa. Ali to nije sve! Čak ni radno mesto ne mora da bude u idealnom nivou, bilo da je u pitanju kanal, 4-stubna ili makazasta dizalica! Prosto neverovatno, zar ne?

Više ne morate da skidate radkapne!

Argos je do te mere revolucionaran da više nećete gubiti dragoceno vreme na skidanje i montiranje radkapni jer je ovom uredjaju potpuno svejedno sa kakvim točkovima radite! Nijedna čelična niti aluminijumska felna bez obzira na oblik, dimenziju i dizajn ne predstavlja nikakav problem za Argos. To za Vas znači direktnu uštedu u vremenu rada i investicijama.


Nije bitna ni vrsta, ni tip niti oblik felne. Nije bitna čak ni čistoća !

Automatsko merenje za 5 sekundi

Kada navozite vozilo pomoćne kamere Vas navode kako da postavite vozilo, tako da uopšte ne morate ni da izlazite napolje jer Argos automatski detektuje prisustvo vozila i sam započinje postupak merenja. Potrebno je svega pet sekundi za prikaz svih vrednosti traga i nagiba. Merenje zatura traje samo nekoliko sekundi više jer nije potrebno montirati blokadu kočnice ! Celim postupkom merenja upravljate daljinskim upravljačem direktno sa sedišta vozača.


Kamere Vas navode kako da navezete vozilo na obrtne ploče

Ovako ubrzan postupak Vam omogućava da za svega nekoliko sekundi dobijete kompletnu informaciju o stanju trapa i na osnovu toga donesete odluku da li je potrebno centriranje trapa. Na taj način ćete drastično ubrzati rad u Vašem servisu i povećati obrt vozila.

Argos ne menja Vaš radni prostor

Argos zauzima minimalnu radnu površinu i odlično se uklapa u Vaš radni prostor jer nema nikakvih prepreka oko dizalice ili točkova. Niti ima bilo kakvih pokretnih delova ili nezgrapnog ormana. Između mernih senzora i dizalice imate 70-90 cm što Vam pruža sasvim dovoljno prostora za prolaz i rad oko točkova. Nesmetano kombinujte centriranje trapa sa drugim radovima na vozilu.


Argos se savršeno uklapa u Vaš radni prostor

Od Smarta do Sprintera

Što se dimenzija karoserija tiče Argos može raditi sa svim putničkim, SUV i lakoteretnim vozilima od najmanjeg Smarta do najduže verzije Sprintera. Više nije potrebno da prilagođavate Vaše radno mesto ili uređaj zavisno od dimenzija šasije - jednostavno navezite vozilo i odmah počnite sa radom.

Brošura

CEMB ARGOS.pdfCena od 39000 € + pdv
(zavisno od verzije)

Cene su FCO magacin prodavca. Servis i originalni rezervni delovi obezbeđeni. Dodatne informacije na tel. 011-2525-111 ili ovde pošaljite upit e-mailom: