BEISSBARTH ML 6R TRUCK

Ubrzajte reglažu trapa.
Bez obzira na broj osovina!

Servis savremenih kamiona i autobusa zahteva od Vas savremen uređaj za reglažu trapa. Brzo i lako - izmerite svako teretno vozilo bez obzira na broj osovina. Čak i prikolice.

Prateća oprema


Obrtne ploče, prednje (2 kom)

Nosivost 3500 kg/kom, dimenzija (DxŠxV) 570x500x55mm. Skala ± 60º sa podeocima određuje otklon točka prilikom maksimalnog zaokreta volana.


Multi-Fit hvatači, verzija II (4 kom)

Za sve čelične i alu teretne točkove prečnika do 22". Jednostavna montaža na ivici felne i nisu potrebni nikakvi dodatni adapteri za vozila sa spojlerima.

Produžeci do 28" (16 kom)

Set adaptera koji povećavaju opseg hvatanja uni-hvatača sa 22" na 28". Adapteri se krajnje jednostavno običnim klikom montiraju na hvatač.

Dodatna oprema

Zadnje platforme (2 kom)

Nosivost 4000 kg, dimenzije (DxŠxV) 870x600x55 mm. Koriste se u kombinaciji sa prednjim pločama visine 55 mm.

Brzi hvatači (2 kom)

Set brzih hvatača za evropske kamione: 2 prednja kratka i 2 zadnja dugačka. Za sve točkove maksimalne širine do 135 cm.

Trailer bar

Dodatni adapter za centriranje trapa na poluprikolicama.

Opis uredjaja

Softver Vas vodi kroz ceo postupak rada

Jednostavan i razumljiv grafički program Vas vodi kroz ceo postupak merenja i podešavanja od prve do poslednje osovine. Sve merne vrednosti su jasno naznačene velikim brojkama, a crveni i zeleni paneli informišu operatera da li su parametri geometrije trapa u okviru tolerancije. Dodatne servisne slike i tekst naznačavaju kako izvršiti podešavanje.


Izaberite vozilo i broj osovina. Uključujući i prikolice.

Program za centriranje trapa pruža izbor između nekoliko varijanti šasija kamiona i prikolica: od početne varijante sa po jednom pogonskom i upravljačkom osovinom pa sve do najsloženije sa dve upravljačke i 3 zadnje osovine. Na taj način ste lišeni svih briga oko pravilnog i ispravnog izbora vozila. Vaše je samo da ispravno podesite trap.


Senzorske glave posebno dizajnirane za teretna vozila

Merne senzorske glave sa CCD kamerama su ergonomski dizajnirane da obezbede nesmetano centriranje trapa svih teretnih vozila i prikolica. Posebno prilagođen prednji deo obezbeđuje nesmetano merenje čak i u slučaju spojlera i niskih branika.